FAQ storstädning

FRÅGor och svar

Det finns mycket att tänka på när man ska boka storstädning och allt är inte självklart. Här har vi samlat några av de vanligaste förekommande frågorna som vi får.

Har du en egen fråga som vår hemsida inte besvarar? Du är varmt välkommen att skicka den till oss!

HUR OFTA?

Vi rekommenderar en storstädning minst en gång per år. En storstädning hos oss innebär att vi rengör varje tänkbara yta i ditt hem så att allt blänker skinande rent efter vårt besök. Det finns inga krav på att du som kund väljer att ta hjälp av oss regelbundet utan vi utför storstäd när du anser att det behövs. Behöver dina fönster putsas så kan vi ordna detta vid samma tillfälle.

NYCKELN - HUR GÖR JAG MED DEN?

En del kunder är hemma och öppnar för städaren för att sedan lämna kvar en nyckel som läggs i brevinkastet, andra gömmer nyckeln. Du väljer själv hur du vill göra och om du har några speciella önskemål är det bara att höra med oss. Det går givetvis även bra att skriva nyckelkvittens om du abonnerar på hemstädning.

VARFÖR STORSTÄDNING?

Vardagsstädningen räcker inte alltid till då ett flertal utrymmen i ett hem inte ingår i detta. Beroende på bostaden i sig och dina önskemål så är det svårt att avgöra hur ofta en storstädning behövs. Men behöver du hjälp med storstädning så hjälper vi gärna till, oberoende av om du vill ha hjälp av oss en eller flera gånger. Det vi gör bäst är hur vi arbetar, vilket är med stor omtanke och omsorg för allt och alla inblandade och givetvis med stor hänsyn till miljön.


RUT-AVDRAG?

Tjänsten storstädning ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster så du betalar bara 50% av kostnaden, direkt på fakturan. Läs mer om RUT och RUT-avdrag här.

VAD INGÅR?

Vi formar storstädningen efter era önskemål och ni avgör vad vi ska göra i ert hem. Men vi har några saker som vi per rutin gör i varje rum. Läs mer om det här!

INNAN STÄDNING

Plocka helst undan kläder, leksaker, disk och andra lösa ting så att vi kan göra ditt hem riktigt fräscht och snyggt och på ett effektivt sätt.

Ta gärna bort fronten på badkar eller jacuzzi.