STORSTÄDNING I KUNGSBACKA

Trots en veckovis städning så bör man då och då göra en grundlig storstädning. Med detta menas till exempel avtorkning ut- och invändigt av vitvaror. Alltså delar av hemmet som man inte vanligtvis städar ofta. Det är kanske så att du känner att du knappt har tid eller ork till veckostädet, då lär du inte ha någon ork alls till att utföra ett storstäd på egen hand.Lämna över denna syssla till oss, så att du kan komma hem till ett fräscht och vårdat hem. Våren brukar vara ett bra tillfälle för storstäd, eftersom vintern lätt lämnar sina spår av smuts så som grus och damm.

Det finns ett ordspråk som säger att ‘’Ett rent hem innebär ett rent sinne’’. Detta tycker vi stämmer. Är ens omgivning ren så brukar man själv oftast känna sig till ro. Av vår erfarenhet så innebär en storstädning just detta. Många kunder genom åren har även påpekat det. Men vad är det för speciellt med en storstädning jämfört med den veckovisa? Jo, det är att man fokuserar på de ytor som lätt kommer i skymundan. Exempel på sådana ytor är köksfläkt, lister och luckor. Kommer du på dig själv med att ditt hem kan behöva detta? Ingen fara, vi kan sköta din storstädning åt dig. Oavsett vilken tid på året det är så vill man ibland få det lite extra rent i sitt hem, många vill detta särskilt innan sommar och vinterns högtider. Storstädning lämpar sig därför vid varje årstid. Varför då inte ta hjälp av oss för ett skinande rent hem?

BOKA REDAN IDAG!

Med hänsyn till vår erfarenhet så är vi effektiva och gör allt i ditt hem skinande rent, på en kort tid. Vill du ha ett skinande rent hem på nolltid ska du därför höra av dig till oss för att boka in en storstädning.

VILL DU VETA MER?

Har vi inte övertygat dig helt? Ingen fara! Här nedan bjuder vi på en mängd med viktig information som vi tror är avgörande för att du ska boka storstädning med oss. Scrolla ner och klicka dig vidare för att läsa mer om storstädning och allt vad det innebär hos oss!

VAD INGÅR?

Alla våra kunder har specifika behov som vi med glädje uppfyller, därför ser alla storstädningar inte ut på samma sätt. Vi anpassar oss efter dina individuella behov och gör det du vill att vi ska göra. Behöver svåråtkomliga ytor rengöras så gör vi detta. Är duschkabinen smutsig så kommer den inte att vara det efter ett besök från oss.

Det är svårt att avgöra hur ofta en storstädning behövs men vi rekommenderar minst en gång per år. Behöver du en storstädning så tveka inte på att kontakta oss.

Klicka på knappen nedan för att läsa om vad som ingår mer specifikt!

FAQ storstädning

De mest förekommande frågorna kring storstädning besvarade på ett och samma ställe!