HEMSTÄDNING I KUNGSBACKA

Vi tror att alla vill komma hem till ett skinande rent hem. Dock är själva vägen dig inte lika lockande. Så istället för att skjuta upp städningen vecka efter vecka, anställ oss för den bästa hemstädningen ni kan tänka er!

Vi har flera års erfarenhet inom städ och lyssnar på våra kunders önskemål. Därför uppnår vi bra resultat som både du som kund och vi på företaget kan vara nöjda med.

BOKA REDAN IDAG!

Städning är för många något som är både tråkigt och tidskrävande, så varför inte istället anlita proffs på hemstädningen medan din tid kan läggas på annat. Vi löser ett schema utifrån dina behov och önskemål.

VILL DU VETA MER?

Har vi inte övertygat dig helt? Ingen fara! Här nedan bjuder vi på en mängd med viktig information som vi tror är avgörande för att du ska boka hemstädning med oss. Scrolla ner och klicka dig vidare för att läsa mer om hemstädning och allt vad det innebär hos oss!

VAD INGÅR?

Vår hemstädning innefattar städning av kök, badrum, övriga rum och golv. Städning utförs samma tid och dag så ofta som du behöver. Det vanligaste är städning varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden.

FAQ HEMSTÄDNING

De mest förekommande frågorna kring hemstädning besvarade på ett och samma ställe!