FLYTTSTÄDNING I KUNGSBACKA

Vi vet hur en flyttstädning ska se ut och vad som krävs för en godkänd besiktning. Spara stressen över att inte veta om ni städat tillräckligt bra genom att lämna över flyttstädningen till oss. När vi utför flyttstädningen kan ni känna att trygga att vi gör ett bra jobb, skött av utbildad personal.

Precis som med alla våra tjänster utförs flyttstädningen av utbildad och certifierad personal. Alla flyttstädningar kommer med en garanti.

BOKA REDAN IDAG!

Att flytta kan liknas med att packa ihop sitt liv i ett par kartonger, något som kräver mycket både fysiskt och psykiskt. Låt oss ta hand om din flyttstädning istället så att du kan spara både din tid och energi till annat.

VILL DU VETA MER?

Har vi inte övertygat dig helt? Ingen fara! Här nedan bjuder vi på en mängd med viktig information som vi tror är avgörande för att du ska boka flyttstädning med oss. Scrolla ner och klicka dig vidare för att läsa mer om flyttstädning och allt vad det innebär hos oss!

VAD INGÅR?

Flyttstädningen genomförs enligt ett utarbetat städschema som bygger på mäklarsamfundets krav på vad en flyttstädning ska innehålla. Vi ser även till att anpassa flyttstädningen efter just ditt hem.

FAQ HEMSTÄDNING

De mest förekommande frågorna kring flyttstädning besvarade på ett och samma ställe!