VAD INGÅR I fönsterputs?

Vi utför fönsterputs hos både privatpersoner och företag. Upplägget ser rätt samma ut oavsett. Du uppger hur många fönster som ska putsas och vilken typ av fönster det rör sig om. Vi skickar då ut vår personal som putsar både invändigt och utvändigt så att du kan komma hem till ett rent hem med fläckfria fönster.

bra att veta innan fönsterputs

  • Innan vi kommer ut bör du plocka bort föremål nära fönstret så att vi kan komma åt och inte behöver lägga tid på att plocka undan.
  • Om det finns några skador på fönstren bör du också meddela oss om detta innan städtillfället så att vi kan använda rätt material.

NÖJD-KUND-GARANTI

När man hyr in ett företag för fönsterputs eller någon annan typ av städarbete så har du givetvis rätt till försäkringar och garantier. Detta ska göra så att du får städtjänsten utförd enligt överenskommelse. Nöjd-kund-garanti är en ofta förekommande slags garanti som städfirmor och andra tjänsteföretag erbjuder. Detta blir i praktiken en garanti för att företaget kommer tillbaka och gör om de moment som kunden inte varit nöjd med utan någon extra kostnad.

Detta är givetvis något vi också erbjuder. Om du mot all förmodan skulle vara missnöjd med fönsterputsningen så kommer vi tillbaka och åtgärdar. För att vi ska kunna göra detta gäller det att du hör av dig till oss inom tre dygn från det att fönsterputsningen utfördes.