om oss

Hemstädning Kungsbacka har sedan starten haft som mål att vara en städfirma där företag och privatpersoner känner att deras behov och önskemål blir uppfyllda.

Vi är inte riktigt som alla andra städfirmor. Vi vill erbjuda något mer än bara det nödvändigaste. Därför utgår vi i våra tjänster alltid från dig som kund, och anpassar oss så att man oavsett om man är företagskund eller privatperson känner att man får en städning som uppfyller de behov man har. Oavsett vilken typ av städ du är intresserad av kan du höra av dig till oss så löser vi något som passar just dig.


Team assistans är ett fristående företag och partner till Städ & Servicealliansen där professionella städfirmor samlas under ett och samma tak.


Vi har ett nära samarbete med Studentstäd i Kungsbacka, vill du få det rent och fint hemma och komma hem till ett skinande rent hem så är du välkommen att höra av dig till oss eller gå via Hemstädning Kungsbacka


PRISVÄRD STÄDHJÄLP AV HÖG KVALITET

För att lyckas med en sådan tillväxt som vi gjort är det förutsättning att ha nöjda kunder. Vi håller en hög kvalitet och erbjuder städ till ett bra pris. Våra kunder har rapporterat att det är väl spenderade pengar att anlita oss. Vi tänker på våra kunder och därför tillkommer inga kostnader till de angedda på sidan.

UTBILDAD OCH KOMPETENT PERSONAL

För att kunna hålla den effektivitet och kvalitet som vi idag erbjuder krävs det att vår personal vet vad de gör. Alla våra medarbetare går därför igenom en obligatorisk internutbildning vid start och fortsätter sedan att lära sig genom arbetet. Vi har en policy som håller, vilket leder till att vår personal rapporterar att de känner sig nöjda med jobbet och stannar kvar på arbetsplatsen.

HÅLLBARHET INOM FÖRETAGET

Vi jobbar mot en hållbar framtid och ser därför till att välja miljövänliga alternativ. Vi på Hemstädning Kungsbacka jobbar med att minska vår miljöbelastning genom att använda miljöcertifierade produkter och utbilda vår personal med ett miljötänk. Vi vill minska effekten vi lämnar på miljön samtidigt som vi levererar städtjänster i toppklass. För att kunna fortsätta vår tillväxt och hålla oss kvar på marknaden gäller det att vi gör ett bra jobb med hållbarheten.